.

 

Policové regály

Celokovový profesionální, stavebnicový systém určený pro ukládání nepaletovaného zboží volně, v archivních krabicích, šanonech, závěsných složkách či přepravkách. Konstrukce  regálu využívá bezšroubové zavěšení polic, které umožňuje snadnou výškovou přestavitelnost po 25mm. Regály jsou vhodné pro archivy, sklady, příruční sklady, autoservisy, dílny. Regály se vyznačují vysokou nosností polic, stabilitou sestav, vysokou odolností a životností.

  • konstrukční prvky jsou vyrobeny z pozinkovaného materiálu
  • možnost vytvořit sestavu patrového skladu
  • zásuvná montáž bez šroubování
  • výška od 2 000 do 5 000 mm
  • šířka polic 550, 850, 1000, 1150, 1300 mm
  • hloubka polic 300, 400, 500, 600, 800 mm
  • nosnost polic 80 - 350 kg
Celý článek...
 

 

Paletové regály

paletove-regaly-standardni-mPaletové regály jsou určeny především pro zakládání palet. Manipulační jednotky jsou zakládány na pár ukládacích nosníků. Zakládání a odebírání manipulačních jednotek je prováděno převážně vysokozdvižným vozíkem. Lze je sestavit jako vjezdový regál. Jejich přednostmi jsou zejména vysoká variabilita regálových sestav a široká škála rozměrů a nosností konstrukčních prvků. Vzhledem k tomu jsou vhodné zejména do skladů a průmyslových objektů. Paletové regály mají jednoduchou montáž a jejich případné přestavění je také velice snadné.

 

Celý článek...
 

 

Patrové regály

Patrové sklady mohou být sestaveny z paletových regálů, policových regálů nebo z válcovaných profilů. Jednotlivá podlaží tak mohou být spolu s přízemím libovolně kombinovány   dle přání zákazníka, např. přízemí regály pro palety, patro policové regály. Jsou vhodné pro skladování velkého počtu položek a lze s nimi docílit efektivního využití prostoru. Patrovými sklady dosáhnete zvýšení kapacity na uvažovaném prostoru a vytvoříte tak jeho další dimenzi.

  • podlaha patra z kovových podlahových panelů, z kovových roštů nebo z dřevotřískových tabulí
  • obsluha vysokozdvižným vozíkem v přízemí, v patrech obsluha ručně
  • patrový sklad lze navrhnout dle Vašich představ, požadavků a prostoru
  • vhodné pro objekty s vysokou výškou stropu
  • přístup obsluhy do patra schodištěm

Celý článek...
 

 

Pojízdné regály

Pojízdné regály jsou sestavou podvozku a policového regálu. Snadným a bezhlučným přesunem celé regálové řady vytvoříte prostor, který Vám umožní přístup k materiálům. Jednotlivé regálové bloky lze uzamknout a zajistit tak ochranu a důvěrnost archivovaných materiálů. Dle potřeb konkrétního uživatele se volí rozměry a nosnost podvozků, stejně jako typ a velikost nástavby. Pojízdné regály jsou určeny převážně pro archivy, registrace, depozity, sklady drobného materiálu a zboží, obchodní sklady, kde je nutné dosáhnout   maximální kapacity skladovacích prostor. Tímto řešením se podstatně zvětší ukládací prostory, eventuelně se ušetří plochy pro jiné využití.

Celý článek...
 
bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Template, web hosting. Valid XHTML and CSS.